Pagina wordt geladen ...
zoeken

Interne transportmiddelen: staal, RVS of aluminium

Gebr. Middelveld BV maakt interne transportmiddelen op maat voor zowel de industriële en agrarische sector. Uitvoering kan plaatsvinden in staal, RVS of aluminium.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

transportkar staal

Interne transportmiddelen: industrie, landbouw, tuinbouw

Interne transportmiddelen in de industrie, landbouw of tuinbouw
Gebr. Middelveld kan interne transportmiddelen leveren in o.a.

  • Industriële sector.
  • Agrarische sector of landbouw.
  • Tuinbouw
  • Winkels
  • Groothandel

staalbouw transportkar


Transportkarren voor logistiek en productie

Wilt u effectieve oplossingen voor transportmiddelen binnen uw bedrijf?  Precies op maat gemaakt zodat het past in uw logistiek systeem of productiesysteem. Gebr. Middelveld BV is gespecialiseerd in het maken van transportkarren en transportwagens voor bedrijven. Graag ontwerpen wij een constructie voor u. Wij maken transportwagens voor:

  • Productiehallen en fabriekshallen
  • Magazijnen en loodsen

Een onlangs afgerond project is een serie van 6 transportwagens, gemaakt uit aluminium, voorzien van contourschotten, lichtlopende zwenk en bokwielen, voorzien van een trekstang en handvaten. Met deze transportwagens worden kwetsbare koolstofvezel producten vervoerd, en moeten tijdens intern transport goed geborgd zijn. Onze klant heeft een 3D model van het te vervoeren onderdeel aangeleverd. Daar omheen hebben wij betonplex contourschotten ontworpen, die de contouren van het onderdeel volgen. Deze contourschotten zijn geplaats op het frame in aluminium U-profielen, en zo past het product precies in de mal van de transportwagen. De contourschotten worden bekleed met vilt om beschadigen van het product tegen te gaan. Over de wagen is een oprolbaar afddekkleed gemonteerd, vrachtwagen zeil kwaliteit, zodat de producten voor transport naar buiten afgedekt kunnen worden.

spuitkar

Transportkarren voor speciale doeleinden

Een ander voorkomend vraagstuk is het bouwen van interne transportwagens die in een oven of autoclaaf gebruikt worden. Deze wagens worden voor langere tijd blootgesteld aan hoge temperaturen en drukken.

We hebben diverse oplossingen gemaakt door de jaren heen. De grootste uitdagingen zijn de wielen en banden. Om een wagen soepel te laten lopen en sturen is er smering in de wielen en draaikransen nodig. Smering in de vorm van olie en normaal, zijn funest in een warme omgeving. Er worden speciale wielen toegepast met keramische onderdelen, en smeersystemen die hittebestendig zijn. Ook bij de toegepaste materialen voor het frame moeten maatregelen getroffen worden. Aluminium frames moeten extra degelijk uitgevoerd worden, vanwege het verhitten en afkoelen verzwakt het aluminium op den duur. Extra verstevigingen en degelijke materialen zijn dan noodzakelijk. Bij stalen frames is de conservering kritisch. Een normale laklaag of poedercoating laag zal gaan afbladderen of verbranden bij hoge temperaturen. Wij passen speciale hittebestendig lak toe, die langdure blootstelling aan warmte kan doorstaan. Ook in onze winkel hebben wij dergelijk lakken in voorraad.

ophangconstructie productiehal

Ophangconstructies voor transportbanden of conveyor belts

Wilt u een constructie voor transportbanden of conveyor belts? Gebr. Middelveld BV heeft ervaring met het vervaardigen van een ophangconstructie voor transportbanden. Graag ontwerpen wij met onze 3d CAD programmatuur een ondersteuningsconstructie voor uw organisatie.

Meer over ophangconstructies

stapelkrat gestapeld 

Transportkisten of transportboxen

Wilt u transportkisten met tal van specifieke wensen voor het vervoer van logistieke goederen?

Voor zware lading of juist voor het vervoer van een lichte lading? Maak uw wensen kenbaar en wij ontwerpen een oplossing voor uw organisatie!

 

wagenbouw

Wagenbouw: artikelen in onze vakwinkel


Omdat we alle disciplines van de wagenbouw in eigen huis hebben, is er veel kennis in huis.

Ook binnen het assortiment van de winkel hebben we een ruime voorraad aan wagenbouw artikelen. We zijn leverancier van bekende wielen fabrikanten zoals Blickle en DM transportwielen. Ook zijn allerhande wagenbouw artikelen zoals handgrepen, stootrubbers, banden, wielen, reflectoren en verlichting in een ruim assortiment aanwezig in onze winkel.

Meer over wagenbouw

Vragen over interne transportmiddelen?

Gebr. Middelveld BV is gevestigd te Alteveer (bij: Hoogeveen, Drenthe). Wij zijn o.a. gespecialiseerd in maatwerk bij de vervaardiging van transportkarren, transportwagens, transportkisten of constructies voor transportbanden.

Heeft u vragen of wilt u advies? Neemt u gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Meer over constructiewerk

 


 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

beter vindbaar dotsolutions