Pagina wordt geladen ...
zoeken

Hekwerk bij rokersruimte

Hekwerk bij rokersruimte in parkeergarage. Onze op maat gemaakte hekwerken hebben wij toegepast bij het realiseren van een rokersruimte in een parkeergarage in Zwolle. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

rokersruimte hekwerk

Hekwerk bij rokersruimte

De rokersruimte is van het overige deel van de parkeergarage afgescheiden door een stalen verzinkt hekwerk. Dit hekwerk, dat is vervaardigd uit staalprofielen met daartussen verzinkte stalen persroosters, is geplaatst op betonnen voetjes die ter plaatse zijn gestort.

De rokersruimte is afgesloten met een draaipoort. Deze draaipoort is voorzien van een deugdelijke vergrendeling. De toepassing van verzinkt staal maakt de constructie duurzaam en onderhoudsvrij.

Doordat wij onze hekwerken op maat maken kan de ruimte volledig worden ingepast in het bestaande bouwwerk. De bouw van de ruimte past bij het bestaande werk en heeft een professionele uitstraling.

hekwerk rokersruimte

Hekwerk op maat gemaakt

De hier beschreven ruimte is één van de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Uiteraard kunnen wij door de toepassing van andere soorten hekwerken de ruimte een geheel andere uitstraling geven. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan hekwerken in oude stijl of aluminium hekwerken.

Graag bespreken wij u met u uw wensen, en onderzoeken wij samen met u wat wij voor u kunnen betekenen. Mocht u vragen hebben aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

In een parkeergarage in Zwolle hebben we door middel van hekwerk een rokersruimte gecreëerd. Er zijn betonnen voetjes gestort in het werk, en daarop is stalen verzinkt hekwerk gemonteerd. Het hekwerk is gemaakt van staalprofielen, en is dicht gemaakt met verzinkt stalen persroosters. Er is een draaipoort toegepast, met vergrendeling.

Wilt u meer informatie over hekwerken?

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Andere projecten
 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

webapplicatie dotsolutions