Pagina wordt geladen ...
zoeken

Constructies kunnen wij naar uw wensen aanpassen

Wij gebruikten in onze werkplaats voorheen reguliere kruiwagens, deze waren vaak kapot. Daarom zochten wij hiervoor een oplossing. Ook u loopt in uw organisatie misschien tegen soortgelijke problemen aan. Kunnen wij u helpen hiervoor iets te ontwerpen? Of heeft u zelf al een idee wat wij verder voor u kunnen uitwerken? Neemt u gerust contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

kruiwagens eigen gebruik

Verzwaarde uitvoering

Op een technische tekening die onze lassers in de werkplaats gebruiken staan posnummers vermeld. Ieder uniek onderdeel heeft een eigen uniek posnummer, posnummer staat voor ‘position number’. Dit nummer correspondeert dan weer met hetzelfde nummer op een stuklijst.

Als er een constructie in onze werkplaats gelast moet worden, worden hiervoor de afzonderlijke delen verzameld met de kruiwagen. Voorheen deden we dit met reguliere kruiwagens maar deze waren constant kapot omdat de delen te zwaar zijn.

Daarom hebben wij een aantal verzwaarde kruiwagens gemaakt voor eigen gebruik. Op het bestaande onderstel is er een bak gelast van 2mm dik plaatstaal. 

pos nummers

Aanpassingen

De aanpassingen aan deze kruiwagens voerden wij uit voor eigen gebruik. Uiteraard kunnen wij allerlei andere aanpassingen uitvoeren.

Neem bij vragen gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Neem contact met ons op

Andere projecten 

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.