Pagina wordt geladen ...
zoeken

Dakbeplating en dakelementen | Gevelbeplating en gevelelementen
Dakbeplating, dakelementen en gevelbeplating, gevelelementen: Gebr. Middelveld BV kan als specialist in dakbekleding en gevelbekleding voor u de levering en montage van alle denkbare dakelementen en gevelelementen verzorgen.

Overzicht dak- en gevelbekleding
Dak- en gevelelementen
Op deze pagina treft u een overzicht van de meest voorkomende producten welke door Gebr. Middelveld te leveren en te monteren is. Uiteraard leveren wij veel meer dak- en gevelbekleding o.a. voor:

loodsen
overkappingen
schuren
stallen
bedrijfshallen
voor particulieren bij de verbouwing of nieuwbouw van bijvoorbeeld een schuur of garage.
Stalen opbouwwanden
Stalen opbouwwanden
Deze bestaan uit stalen binnendozen, uitgevoerd in sendzimir verzinkt of voorzien van interieur coating en optioneel geperforeerd. Hierin wordt steen- of glaswolisolatie gedaan (al dan niet gecacheerd) in diktes van 130, 150 of 170 mm van bijvoorbeeld Rockwool, Isover of Ursa. Daarna worden er door middel van speciale afstandschroeven damwandplaten gemonteerd (horizontaal of verticaal). Bij horizontale montage van de wandplaten zal er gebruik gemaakt worden van gezette stalen omega’s.

Stalen dakplaten
Enkelwandige stalen dakplaten
Wij leveren enkelwandige stalen dakplaten nl:

Kouddakplaten
Voor hellende daken leveren wij enkelwandige stalen dakplaten ook wel kouddakplaten genoemd, in verschillende diktes. Deze zijn in tal van kleuren en coatings te krijgen. Optioneel verkrijgbaar met anticondensvilt (ook wel anticondensdoek genoemd) tegen druppen en geluiddempend.

Warmdakplaten
Voor platte daken leveren wij enkelwandige stalen dakplaten, warmdakplaten genaamd. Hierop wordt isolatie en kunststof of bitumineuze dakbedekking aangebracht. Meest gangbare profielen zijn het 106R, het 153R en het 158R profiel, verkrijgbaar in verschillende diktes afhankelijk van de te halen overspanning, in sendzimir verzinkte uitvoering of met interieur coating, ook verkrijgbaar met perforatie in verschillende types

Allround Dakspecialist
Of het nu om een hellend dak gaat of om een plat dak: de specialisten van Gebr. Middelveld BV kunnen u voorzien van alle informatie wanneer het gaat om dakbeplating voor bijvoorbeeld hallen, stallen, schuren en loodsen. Dat geldt voor zowel industriële bouw en agrarische bouw, maar ook voor particulieren.

Stalen warmdakplaten
Stalen warmdakplaten
Stalen warmdakplaten: wij verzorgen zowel de levering als montage. Met een warmdak-systeem ontwerp je zeer betrouwbare vlakke daken.

Stalen kouddakplaten
Stalen kouddakplaten
Gebr. Middelveld BV levert en monteert kouddakplaten.  De stalen dakplaten bevestigt men met stalen RVS zelfborende schroeven op de gordingen.

Dakpanprofielen
Dakpanpanelen of dakpanplaten
Gebr. Middelveld BV levert en monteert dakpanplaten en dakpanpanelen. Voordelen: stormbestendig, lange levensduur en relatief gemakkelijk te monteren.

Stalen dakpanelen
Stalen dakpanelen
Gebr. Middelveld levert en monteert stalen dakpanelen. Dakpanelen worden gekenmerkt door een sterk geprofileerde buitenplaat (trapezium-, golf- of dakpanmotief).

Ventilatienok in stal
Ventilatie lichtnokken
De stalnok heeft een functie van daglichtvoorziening en luchtafvoer (ventilatie). De meeste nokken zijn uitgevoerd met meerwandige polycarbonaat lichtplaten. Door de isolerende werking van de lichtplaten wordt condensvorming aan de onderzijde beperkt waardoor de beplating beter droog blijft en een minimum aan vuil aantrekt.

Het polycarbonaat plaatmateriaal is in heldere en opale kleur leverbaar: (1 zijde opaal en 1 zijde glashelder uitvoeren is uiteraard ook mogelijk)

Helder: Lichtdoorlatendheid circa 80 %, zondoorlatendheid circa 85 %
Opaal (melkwit): Lichtdoorlatendheid circa 50%, zondoorlatendheid ca. 70%
Soorten nokken:
Opennok (schoorsteenuitlaat)
CV-nok in zadeldak- of gebogen vorm (2 zijden uitlaten)
Oversteeknok
Dichte zadelnok
Gebogen lichtstraat
Sandwichpanelen gevel
Sandwich panelen
Gebr. Middelveld BV levert en monteert sandwichpanelen (zowel wandpanelen als dakpanelen). Voor schuren, loodsen, stallen en bedrijfshallen.

Zetwerk en afwerkstukken
 Zetwerk en afwerkstukken
Levering en montage van de juiste afwerkstukken maken uw bedrijfshal, loods, stal of schuur compleet en geven uw pand uitstraling en cachet. U kunt bij ons zetwerk bestellen tegen zeer scherpe tarieven.

Staalplaatbetonvloeren
Staalplaatbetonvloer
Een staalplaatbetonvloer is een systeembetonvloer waarbij een geprofileerde staalplaat als verloren bekisting dient. Voor levering en montage kunt u terecht bij Gebr. Middelveld.

Stalen wandpanelen
Stalen wandpanelen
Stalen wandpanelen hebben een aantal voordelen. Ze zijn sterk warmte- en geluidsisolerend, licht van gewicht,duurzaam en In meerdere kleuren en coatingen verkrijgbaar (geldt zowel voor de binnen- als de buitenplaat).

Stalen wandplaten

Enkelwandige stalen wandplaten worden in de volksmond ook wel damwandplaten genoemd. Deze wandplaten kunnen ook zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. We leveren diverse merken zoals:

  • Joris Ide
  • Hardeman
  • SAB-profiel
  • Cladding Point
  • Falk, Van Delft profielen
  • Arcelor Mittal
  • Kingspan

LINK

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

zoekmachine marketing dotsolutions