Pagina wordt geladen ...
zoeken

Projecten

Bij ons vindt u diverse vakgebieden onder 1 dak zoals: constructiewerk, dak- en gevelbekleding, installatiewerk, asbestsanering. Doordat deze afdelingen hun kennis op deze gebieden bundelen kunnen wij onze opdrachtgevers ontzorgen. Eén aanspreekpunt en één coördinatiepunt.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

Bouwen van een loods aansluitend aan de bestaande gebouwen

Tussen drie bestaande gebouwen hebben wij een loods gebouwd. De loods met een oppervlakte van 1976 m² heeft een nokhoogte van 12,6 m en een goothoogte van 5,5 m. De loods is geplaatst op de plaats waar de oude schuur stond. Wij hebben de asbestsanering van deze schuur verzorgd.

Meer over dit project

Loods bestaande uit twee compartimenten

Voor onze klant in Hoogeveen bouwen wij een loods bestaande uit twee compartimenten. De loods heeft twee zadeldaken met daartussen een zakgoot. In deze loods hebben wij ook diverse installatiewerkzaamheden uitgevoerd.

Meer over dit project

Bedrijfshal met kraanbaan

In deze nieuwe bedrijfshal komt een kraanbaan. Door het plaatsen van een kraanbaan zijn er andere eisen aan de constructie van de hal. Deze hal wordt specifiek gebouwd voor verspaning en constructie van de verticale grondboorinstallaties en onderdelen die onze opdrachtgever produceert.

Meer over dit project

Nieuwbouw van een distributiecentrum

Nieuwbouw van een distributiecentrum in Wijster voor onze opdrachtgever Aart van Looijengoed Transport en Truckwash.

Meer over dit project

Uitbreiding bedrijfshal

De nieuwe bedrijfshal van Betech is gebouwd over een breedte van 50 meter en een lengte van 88 meter.

De nieuwbouw wordt tegen het bestaande pand aangebouwd en bij de bestaande hallen getrokken zo ontstaat er grote ruimte voor de productie. Ook zal er een kraanbaan verplaatst worden van de ene hal naar de andere.

Meer over dit project

Paviljoen Nijstad

Op de voormalige zandwinlocatie Nijstad komt Paviljoen Nijstad. Reeds in 2015 waren er plannen maar in 2019 kwam het dan echt zo ver dat er gebouwd kon worden aan de waterplas. In april opende het Paviljoen haar deuren.

Meer over dit project

Luxe nieuwbouwloods

Het te bouwen bijgebouw in een buitengebied moest een landelijke uitstraling krijgen. Dit is door de toepassing van verschillende materialen prima gelukt. 

Meer over dit project

Lichtstraat in loods zorgt voor voldoende daglicht

Voldoende daglicht in deze loods. De loods heeft een afmeting van 15 meter breed, 6,3 meter hoog, 20 meter lang en een goothoogte van 3 meter.

Meer over dit project

Loods met wasplaats

Een loods met wasplaats voor onze opdrachtgever die werkzaam is in het grondverzet en transport.De loods heeft een afmeting van 25 meter breed, 7,8 meter hoog, 25 meter lang en een goothoogte van 5,5 meter.

Meer over dit project

 

 

 

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

website optimalisatie dotsolutions