Pagina wordt geladen ...
zoeken

Trappen in woningen: staal, rvs of aluminium

Trappen in woningen: staal, rvs of aluminium. Gebr. Middelveld maakt ze op maat. Zowel binnentrappen als buitentrappen. Precies zoals u het wenst. Ook maken wij aanpassingen in de constructie of hulpconstructies bij het trapgat (raveelijzers).

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

trap woonhuis

Trappen in de woning

In woningen worden ook veel (design) trappen en hekwerken van staal, rvs of aluminium toegepast. Gebr. Middelveld heeft ruim ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van trappen en hekwerken in de woningbouw. Staal heeft een moderne en industriële uitstraling en wordt door veel architecten gebruikt om een tijdloos ontwerp te maken. Stalen trappen kunnen voorzien worden van houten treden, rvs hekwerk en eventueel houten leuningen. Er zijn eindeloos veel combinaties mogelijk.

Gebr. Middelveld BV kan voor u een trap maken exact conform uw wensen. Op de foto ziet u een middenboomtrap. Kenmerk van een middenboomtrap is dat er slechts één trapboom is die de treden in het midden ondersteunt. Bij dit project is gekozen voor een kwartslagtrap over 90 graden. Trappen zijn op maat verkrijgbaar. Wij maken ook middenboomtrappen:

  • Zonder draai.
  • Afgewisseld met bordes.
  • Voorzien van alle hekwerken en leuningen.


RVS hekwerk en eikenhouten treden

Hekwerken kunnen in rvs uitgevoerd worden eventueel met hardglas panelen. Ook worden er rvs spandraden of spijlen toegepast. De gepoedercoate stalen middenboomtrap is voorzien van:

  • robuust eikenhouten treden
  • rvs hekwerk
  • eikenhouten leuning

 Meer informatie over trappen

balusters trap 

Constructiewerk bij trappen

Soms moet de constructie aangepast worden ten behoeve van de trap. Dit kan het geval zijn wanneer u de trap wilt verplaatsen en wanneer er een nieuw trapgat moet worden gemaakt. Een stalen hulpconstructie kan op dat moment uitkomst bieden. Deze hulpconstructie wordt raveelijzer genoemd. Het raveelijzer vangt de onderbroken vloerconstructie op en brengt de krachten op naar de hoofddraagbalken.

Meer over raveelijzers

woonhuis trap 

Informatie over trappen?

Gebr. Middelveld is o.a. specialist in de woningbouw. Wij maken trappen, hekwerken, trapleuningen op maat in woningen.

Hebt u vragen of wilt u advies? Neemt u gerust contact met ons op.

Woningbouw

 

keurmerken

facebook linkedin google twitter instagram.

hosting dotsolutions